Praktijk voor Psychologische en Pastorale Hulpverlening
 
Praktijk voor Psychologische en Pastorale Hulpverlening

Kosten en vergoedingen

Sinds januari 2015 valt jeugdhulp (tot 18 jaar) onder de verantwoordelijkheid van de gemeente. Dit betekent dat vergoedingen voor jeugdhulp worden geregeld vanuit de gemeente waar het kind of de jongere tot 18 jaar ingeschreven staat.

Ook al heeft u een verwijsbrief van de huisarts, u dient langs het Centrum voor Jeugd en Gezin te gaan. U kunt hier een persoonsgebonden budget (PGB) voor Vaktherapie aanvragen. Elke gemeente gaat hier anders mee om en stellen ook andere eisen ten aanzien van de vergoeding.  Zij kunnen een beschikking afgeven voor Jeugdhulp/Vaktherapie. Neem gerust contact met mij op, dan denk ik met u mee over de mogelijkheden en de te bewandelen route.

Speltherapie wordt ook, afhankelijk van uw zorgverzekering, vanuit het aanvullende pakket deels vergoed .

Zie ook http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie

Vanaf 18 jaar

Vergoedingen:  Vanuit de basisverzekering is er geen vergoeding. Enkel Pro Life biedt vanuit de aanvullende pakketten een gedeeltelijke vergoeding onder christelijk psychosociale hulpverlening. 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. 

Betaling en afzeggen;   

De factuur wordt, maandelijks, verzonden per e-mail. Betaling dient binnen 14 dagen plaats te vinden. Indien de verschuldigde bedragen niet tijdig zijn betaald kan de therapeut de therapie (tijdelijk) staken zonder dat zij daarvoor op enige wijze schadeplichtig kan worden gesteld.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het maximaal 24 uur van tevoren weten.       

Bij afspraken korter dan 24 uur tevoren afgezegd worden de kosten van de geplande afspraak in rekening gebracht.Deze kosten kunt u niet declareren bij de zorgverzekeraar. 

          

 

Naar de bovenkant van de paginaNaar boven


© 2008 - 2018 - Pvpph | Website: voorloper.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord